Network Menu

ROs rader

christa 8

Christa K Alfredsson Regionordförande (RO) SWEA VEMA

Hej och välkommen till VEMAs webbsida!

Det är dags för mig att prova ”nya” vingar inom SWEA, nu som regionordförande i VEMA, efter två år som avdelningsordförande i SWEA Marbella. Jag tackar för den tilltro som ni har visat mig och jag tar mig an detta förtroende med tillförsikt, ödmjukhet och glädje. Jag ser detta som något otroligt spännande, roligt och fantastiskt lärorikt. En möjlighet att utveckla mig personligen men även stödja alla avdelningsordföranden och vidareutveckla det SWEA står för.

Jag bor sedan 10 år i Marbella (Spanien) med min man där vi driver vårt företag inom fastighetsbranschen. Marbella uppfyller alla mina önskningar om ett härligt kvalitetsliv men Sverige kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat, speciellt Stockholm och Helsingborg där jag är uppväxt. Jag brinner för nätverkande, mentorskap och välmående, vilket jag givetvis tar med mig in i SWEA.

Min SWEA-vision är att stärka den systerliga gemenskapen med mottot att alla kan bidra, alla behövs och alla är viktiga! SWEA består av en stor skara av fantastiska svensktalande kvinnor från när och fjärran, i alla åldrar, från alla yrkeskategorier som bor eller har bott utanför Sveriges gränser. När vi möts finns där en omedelbar känsla av systerskap även om vi inte har setts förut och detta tycker jag gör SWEA så unikt. Vår SWEA-energi är att känna sig rikare när man får ge, dela något större och vara likvärdig med alla andra. Vi kan skapa storverk genom att ha roligt tillsammans samtidigt som vi stödjer, inspirerar och lär av varandra. Vi visar att vi kvinnor kan och att vi finns där för varandra. Jag är övertygad om att vi i VEMA är ett väldigt bra team med en god SWEA-anda och sammanhållning som kan åstadkomma mycket gott på vår väg med att ta SWEA in i framtiden.

Jag vill varmt rekommendera alla Sweor att ta möjligheten att delta i ett världsmöte och/eller regionmöte. Först då får man en hel bild av oss SWEA. Ett fantastiskt och unikt kvinnligt nätverk för alla!

Varma hälsningar
Christa K Alfredsson